Домашните яйца от ЕТ Ангелов

Фирма ЕТ "Ангелов - Иван Ангелов" е производител на яйца от "свободно" и "подово" отглеждане. Яйцата с високо качество за българските и европейски потребители.

Ние сме фамилна фирма, ориентирана към алтернативни начини за производството на яйца. Хуманитарното отношение към животните ни интересува и поради тази причина не отглеждаме кокошки в клетки , а само свободно и подово. Ние сме КАТ(контрол за алтернативни технологии) сертифицирани и IFS сертифицирани, което може да ви увери в нашето качество на яйцата и хуманитарни начини, по които се грижим за нашите кокошки носачки.

Нашата фирма има дълъг опит в износа на яйца за много европейски държави с високи стандарти като Германия, Швейцария, Австрия, Белгия, Холандия и т.н. Също така ние снабдяваме големите търговски вериги супермаркети на Българския пазар, като МЕТРО, LIDL, БИЛЛА, Хит, магазини Лекси и др.

Ние имаме три ферми, център за подрастващи пилета, пакетажна станция, фуражна фабрика и зърно съхранение. Това ни позволява да контролираме цялата хранителна верига, съответно и надежното качество което предлагаме. Капацитета на фермите и бързината на обработване, сортиране и пакетиране на яйцата позволява бърза експедиция на камион с яйца в рамките на 2-3 дни. Това е гаранция за свежестта и качеството на яйцата, които предлагаме.

Фирма ЕТ "Ангелов" кандидатства по програмата за развитие на селските райони за периода от 2014-2020 година под мярка 4.1 "Инвестиции в земеделските стопанства". Ремонт на покриви и птицеферма, закупуване на технологично оборудване за отглеждане на стокови носачки и хладилен камион. Фирмата работи ежедневно към професионалното усъвършенстване на персонала и качеството на продукцията.

Ако желаете да Ви доставяме яйца от нашата ферма - свържете се с нас »Уведомление за инвестиционно предложение(ИП)

На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, Ви уведомяваме, че:

ЕТ "Ангелов-Иван Ангелов" има инвестиционното предложение (ИП) за: изграждане на "Сграда за отглеждане на кокошки - носачки и съоръжения за отглеждане на кокошки - носачки - два броя" в м. Войника, землище на гр.Пещера.